Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Gönül Seferberliği” kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Karaman AK Parti il Başkanı Abidin Çağlayan bu haftaki programıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; Sayın Cumhurbaşkanımızın anlamlı çağrısından sonra da Karaman AK Parti teşkilatları olarak geleneksel hale getirdiğimiz il, ilçe ve esnaf ziyaretlerimize kaldığımız yerden durmak yok yola devam diyerek hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Hafta sonu AK Parti Sarıveliler İlçe Başkanımız Mehmet Canpolat, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve İl Genel Meclis üyemiz Ahmet Böyük ile birlikte Sarıveliler ilçemizde ilçe esnafımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ettikten sonra Civler köyü, Civandere köyü ve Uğurlu köyü muhtarları ve köy sakini hemşerilerimizle bir araya gelerek Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. Hasbihal edip istişarelerde bulunup köylerimizin ihtiyaç ve sorunlarını konuştuk.
Geleceğimizin mimarı olan çocuklara oyuncak ve maske hediye ederek gönüllerini aldık. Sevinçlerine ortak olduk.
Sonraki durağımız kirazıyla tüm dünyada ünlenen Başyayla ilçemizdi. Ak Parti İlçe başkanımız Mustafa Canlı, Belediye başkanımız Ahmet İpek, İl Genel Meclis üyemiz Abdulkadir Ateş, Mehmet Ali Okutan ve İl, ilçe yönetim kurulu üyelerimizle ilçede faaliyet gösteren esnaf hemşerilerimizi ve pazar esnafımızı ziyaret ettik. “Hayırlı işler” dileklerinde bulunarak Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik.

Başyayla ilçemizde hizmet veren Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve personelini ziyaret ettik. Özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettik.

Başyayla ilçemize bağlı Büyükkarapınar, Üzümlü, Bozyaka ve Kışla Köylerini ziyaret ederek muhtar ve köylerde yaşayan hemşerilerimizle bir araya geldik, köy esnaflarımızı ziyaret ettik. Kışla köyünde bulunan Tarımsal Kalkınma Kooperatifini ziyaretimizde başkanı Ahmet Koraş’dan Kooperatif yatırımları ve çalışmalar hakkında bilgi aldık. Böyle başarılı bir kooperatifi yöreye kazandıranlara çok teşekkür ediyorum.

Başyayla İlçemizin Büyükkarapınar, Üzümlü ve Bozyaka köylerinin topraklarına bereket getirecek Üzümlü Göletinin inşaat şantiyesini ziyaret ettik. DSİ ve Firma yetkililerinden bilgi aldık.

Ziyaretlerimiz kapsamında, Başyayla ve Sarıveliler ilçelerimizde, Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimiz ve bizleri ağırlayan muhtar ve köylülerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Karaman TOKİ Yunus Emre Mahallesi çevre yolunda asfaltsız kalan bölümün asfaltlama çalışmalarını Merkez ilçe Başkanımız Feyzullah Tunç, Karayolları 33. şube Şefi Hasan Dökme ve mahalle muhtarı Durmuş Ali Yumru ile birlikte yerinde inceledik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.