Ramazan ayının sona ermesi birlikte tüm İslam coğrafyasında ve müminler arasında bayram sevinci ve coşkusu Karaman’da da yaşanıyor.

Karaman Valiliği tarafından sabah saatlerinde tertip edilen Bayramlaşma programına AK Parti İl Teşkilatı, Karaman Protokolü katıldı.

Bayramlaşma sonrası AK Parti Karaman İl Başkanı Mehmet Er, AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker ve Karaman Milletvekili adayları Av. Selman Oğuzhan Eser ve Av. Hüseyin Mutlu’nunda katımıyla ziyaretler gerçekleştirildi.

Sevgi Evlerinde Kalan Çocuklar Devletin Şefkatini Bir Kez Daha Hissetti

AK Parti teşkilatı ve Karaman Protokolünden oluşan ziyaret ekibi bayram ziyaretleri kapsamında sevgi evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldi.

Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenildi ve bir süre onlarla sohbet edildi. Ziyaretin sonunda çocukların bayramlarını tebrik edilerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Huzurevi Sakinlerinin Duası Alındı

Bayram ziyaretleri kapsamında huzurevinde kalan yaşlılarımızda unutulmadı. Bayramlaşma programı kapsamında ziyaretlerini sürdüren heyet Dursun Fakih Huzurevinde kalan yaşlılarımızı ziyaret etti. Huzurevi sakinlerinin bayramlarını tebrik ederek gönüllerini alındı, duaları alındı. Ziyarette huzurevi sakinleriyle hoş sohbetler gerçekleştirilerek onlara çeşitli hediyeler verildi.

Vatanı Uğruna Şehit Olanların Ailelerine Bayram Ziyareti Gerçekleştirildi

Sevgi evleri ve huzur evi ziyaretleri sonrası bayramlaşma programı kapsamında şehit er Mehmet Uygun ve İç Güvenlik Gazisi Hamza Çetin’in ailesini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Ailelere ziyaretinde şehitler hakkında bilgiler alan heyet ziyarette, vatanın bağımsızlığı, milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına ise sabırlar dilendi.

Şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine Devlet olarak her zaman sahip çıkılacağının altı çizildi.

Şehit ve gazi ailesine gerçekleştirilen ziyaretlere Vali Meral’in yanı sıra, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı Alb. İlhan Şen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Servet Türegün de eşlik ettiler.