Bu kapsamda ilçe koordinatörleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla toplantı yapan İl Başkanı Abidin Çağlayan, son yıllarda partilerine olan ilgiyi tescillemek için üye kayıtlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında normalleşme sürecinin başlatılması ile gönül seferberliği çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını belirten Çağlayan, saha çalışmaları kapsamında startını verdikleri üye kayıt çalışmasının önemine vurgu yaptı.

AK Parti'nin tüm Türkiye'de olduğu gibi Karaman'da da her geçen gün yükselen bir ivme kazandığını dile getiren Çağlayan, "Partimiz ve hükümetimiz, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 18 yıldan beridir bizleri gururlandıran icraatlar ortaya koymuştur. Pandemi sürecinde tüm dünyaya örnek olmuş çalışmalara imza atmıştır. Bizlerde "Durmak yok yola devam" diyerek saha çalışmalarında hükümetimizin ve partimizin yaptığı eserleri gururla aktarıyoruz ve aktaracağız. Halkımıza yapılan hizmetleri hatırlatacak ve partimize gönül verenleri çatımız altında toplamaya devam edeceğiz.

Tüm teşkilat mensuplarımızla sahaya inecek ve partimize gönül verenleri bularak üye kayıtlarını yapacağız. Çözümün bir parçası olmayanlar, sorunun parçası demektir. Bizler çözümde yer almak isteyen her Karamanlıyı bünyemize katmak için çalışacağız.

Büyük ve güçlü Türkiye 'nin mimarı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Partimiz sizlerle büyümeye devam edecek. Sizi ailenizi ve çevrenizi partimize üye olmaya davet ediyoruz. Partimize üye olmak isteyenlerin Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda açtığımız AK NOKTA’da veya aşağıdaki linkten üye talep formunu doldurmaları halinde kendilerini ziyaret ederek üyelik işlemlerini başlatabiliriz." diye konuştu.

KAYIT FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!