31 Mart yerel seçim çalışmalarını köy, kasaba, ilçe ziyaretleri ile sürdüren CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver Akçaşehir’e gitti. Ünver'e, belde girişinde onlarca araçlık konvoy eşlik etti. Burada da, vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılanan Ünver’in ziyareti mitinge döndü. CHP’nin Akçaşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Yeşildaş’a destek isteyen Ünver yaptığı konuşmada; “Görüyorum ki Akçaşehir CHP’yle, Abdullah Yeşildaş’la yola devam etme kararını vermiş. Martın sonu bahar diyor.” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği yerlerde köylünün, çiftçinin ve hayvan üreticisinin sorunlarını dinleyen, partisinin politikalarını tek tek anlatan CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver bu kez Akçaşehir’deydi. Vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bu ziyarette CHP adeta gövde gösterisi yaptı. CHP’nin Belediye Başkan Adayı Abdullah Yeşildaş’ın belde sorunlarına hakim olduğunu ve bu sorunları çözecek birikimde ve güçte olduğunu aktaran Ünver yaptığı konuşmada; “Akçaşehir’in dillere destan elması, bugün termik santral tehdidi ile yok olmakla karşı karşıya bırakılıyor. Emekten, emekçiden ve yerli üretimden yana olan CHP, her zaman olduğu gibi, bu konuda da üreticinin yanında olacak.” diye konuştu.

Seçimden önce olduğu gibi, seçimlerin ardından da, Akçaşehir ve çevre köyler için, Karaman için, verimli tarım arazileri için termik santrale karşı duracaklarını belirten Ünver; “Abdullah Yeşildaş başkanımla birlikte; sizlerin emekleri ve yarınlarınız için, daha sağlıklı ve geleceğe umutla bakan çocuklarımız için omuz omuza vereceğiz. Gerek çiftçimizin desteklenmesi ve üretimin önündeki engellerin kaldırılması konusunda, gerekse termik santral projeleri gibi üretime ve üreticiye darbe vuracak girişimlerin önüne set çekmek adına var gücümüzle çalışacağız.” dedi.