Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Gençlik Merkezinde çeşitli alanlarda kurs gören gençlerle buluşarak bir süre sohbet etti.

“SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”

Gençlerin yarınlarımız olduğunu ifade eden Vali Akkoyun, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bugün sizlerle birlikte olmak ve sizlerle sohbet etmek bizim için çok önemli. Sizler gelecek yıllarda ülkemizi, üreteceğiniz eserlerle daha ileriye götüreceksiniz” diyerek, devlet olarak gereken her türlü desteğin sağlanacağını belirtti.

“MİLLÎ VE MANEVİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIN”

Vali Akkoyun, gençlerimizin kendilerini her alanda geliştirirken, millî ve manevî değerlerine sahip çıkmaları gerektiğine dikkat çekerek, “Sizlerden geleceğimize sahip çıkmanızı, millî ve manevî değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven ve bu uğurda çalışan ve üreten bireyler olmanızı istiyoruz.” dedi.

Daha sonra Vali Akkoyun, gençlerin hayallerini gerçekleştirirken tarihî ve kültürel bağlarını koparmamalarını, tarihini bilen ve geleceğini inşa ederken tarih bilincine sahip olarak, geçmiş ve gelecek arasında köprü kurarak ülkemizi en üst seviyelere taşımalarını kendilerinden istedi.

“AHLAKLI VE ERDEMLİ İNSANLAR OLMANIZI İSTİYORUZ”

Vali Akkoyun, gençlerle sohbetin devamında “Ahlaklı ve erdemli insanlar olmanızı istiyoruz. Büyüklerinize saygılı, küçüklerinize karşı sevgi dolu olmanızı, merhametli, vicdanlı, ahlaklı ve çalışkan insanlar olmanızı istiyoruz.” dedi.