26 yıldır Atatürk Bulvarı’nda bulunan iş yerinde hizmet veren Akkülah Group, Urgan Mahallesi 3030.Sk. Turkuaz City No: 6/B-A adresine taşındı.

Şehrimizin ünlü sunucusu Ümit Özyurt’un eşsiz ve güzel sunumu ile gerçekleştirilen açılış töreni ve Turkuaz VİP Projesi tanıtım kokteyline, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, AK Parti Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, CHP Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Öztürk,  MHP İlçe Başkanı Mustafa Gözel, Daire müdürleri, iş İnsanları ve davetliler katıldı.

Şirket yetkilileri tarafından yapılan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada:

“Akkülah Group olarak 26 yıldır Atatürk Bulvarı’nda bulunan şirketimizin yeni merkezini, Urgan Mahallesi 3030.Sk. Turkuaz City No: 6/B-A adresine taşımış bulunmaktayız. Açılışımızı ve Turkuaz VİP Projemizin tanıtım kokteylini değerli protokol üyelerimiz, şehrimizin ve sanayimizin iş İnsanları, çözüm ortaklarımız, birbirinden değerli dostlarımız, projelerimizde konut sahibi olan müşterilerimiz ve halkımızın katılımıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Tüm katılım sağlayan misafirlerimize, katılım sağlayamayan ve bizleri gerek bizzat arayarak, gerek çiçek göndererek onore eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Şirket Merkezimizi; size en güzel şekilde hizmet edebilmek için geniş ve ferah alanda modern kurumsal yapı anlayışı ile tasarladık. Projelerimizin gerek yapım aşaması, gerek satış ve teslimat, gerekse satış sonrası hizmetler gibi birçok alanında profesyonelleşmiş personelimiz; bölümlenmiş departmanlarımızda, geniş ve ferah mekânımızda sizleri bekliyor.

“Sektörde Güvenin Sembolü” anlayışı ile çıktığımız bu yolda güzide şehrimiz Karaman için hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Yıllardır sürdürmekte olduğumuz kaliteli hizmet anlayışımızı; öğrenci yurtları projemiz, halı saha projemiz konut sektöründe attığımız vizyoner ve kararlı adımlarla her zaman bir adım ileriye taşımayı başardık. Yapmış olduğumuz birçok projenin yanında; toplu konut ve yaşam projelerinin başında gelen Turkuaz 1 (Yenişehir), Turkuaz 2 (Gölyeri), Turkuaz 3 (Tower), Turkuaz 4 (Garden), Turkuaz 5 (Yenişehir), Aşiyan Konutları, Mut Caddesi ve Emekseven Projeleri ve Karaman için ilk tatil köyü konseptinde hazırlanan Turkuaz City Projelerimizi tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. İnsan mutluluğuna odaklı projelerimiz; yeşile verdiğimiz önem, sosyal yaşam alanları ve birçok yenilikçi özellikleriyle sizi, ailenizle birlikte mutluluğa, huzurlu yaşama kavuşturuyor. Karaman’da konut sektöründe ilklerin öncüsü olan firmamız; Ultra Lüks Yaşam konseptiyle bezenmiş yepyeni bir projeyle size yeni yaşamın anahtarlarını sunuyor. Temmuz 2021’de temelleri atılan TURKUAZ VİP, ultra lüks konseptiyle,  yeşillerin içerisinde bol oksijenli bir hayatın yanı sıra Yüzme Havuzu, Çocuk Oyun Parkı, Aletli Jimnastik Parkı, Voleybol ve Basketbol Sahası, Dev Satranç, Mesire ve Barbekü Alanları, Kamelyalar, Açık ve Kapalı otoparkları ve yenilikleriyle size bir konuttan öte bir yaşam alanının kapılarını aralıyor.

Turkuaz VİP Projemizin tanıtım kokteyli 03 Eylül 2021 Cuma gününe kadar devam edecektir. Projemizin maketini yerinde inceleyerek tanıtım kataloglarımızı şirket merkezimizden temin edebilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

Akkülah Group olarak yeni projelerimizle Karaman halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” denildi.

Adres: Urgan Mahallesi 3030.Sk. Turkuaz City No: 6/B-A MERKEZ / KARAMAN

Tel: 0338 213 55 80 – 0338 213 47 08 GSM: 0 533 254 76 76

www.akkulah.com.tr