Alo 170 İletişim Merkezi kuruluşunun 8. Yıldönümünü, Şirket Genel Müdürü, Şirket Bölge Müdürü, SGK İl Müdürü Serdar Fındık, Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürü Kenan Ateş, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Servet Türegün, Ankara SGK’ dan ise Alo 170 Sorumlusu Kurum Yetkilileri ve Alo 170 çalışanlarının katılımıyla kutladı.

Kutlamanın başında Alo 170’in kurulduğu 2010 yılından bu yana yaptığı faaliyetler ve üstlendiği rollere değinildi.

İletişim treninin lokomotifi olarak 50 kişi ile göreve başlayan Karaman Lokasyonunda, sorumlu yönetim anlayışının gereği olarak, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı (AÇSHB), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Mesleki Yeterlilik Kanunu(MYK) hizmetleri ile ilgili gerçek ve tüzel kişilere 8 yıl içerisinde toplam 100 kişiye ulaşan çalışan personeliyle kesintisiz 7/24 saat hizmet vermeye devam ettiği, aynı zamanda Kayıt Dışı İstihdam, Eksik Prim Yatırma, Fazla mesai ücretlerinin ödenmemesi vb. konularda işçilerin çalışma hayatını önemli ölçüde etkileyen sorunları noktasında ihbar-şikayetleri alarak ilgili denetim birimlerine yönlendirme yapıldığı ifade edildi.

Kutlama, konukların katılımıyla düzenlenen çekilişle çalışanlara çeşitli hediyeler verilerek ve ikramlar yapılarak sona erdi.