Ambar Köyü üreticileri adına Bekir Tekinli, teşekkür mesajı yayınladı.

Tekinli yayınladığı mesajında: “Kuraklığın hüküm sürdüğü bu günlerde, hayat kaynağımız olan ve bir damlasına bile ihtiyaç duyduğumuz suyumuzun kesilmesi ihtimali belirdiğinde yanımızda yer alarak derdimize derman olan başta Karaman Valisi sayın Mehmet Alparslan Işık, Milletvekillerimiz sayın Recep Şeker ve sayın Selman Oğuzhan Eser'e, TBMM 22, 23, 24. Donem Karaman Milletvekili sayın Mevlüt Akgün'e, Konya eski milletvekillerinden sayın Ali Gebbeş'e, Ayrancı Belediye Başkanı sayın Yüksel Büyükkarcı, AKP  Karaman İl Başkanı sayın Abidin Çağlayan, MHP Karaman İl Başkanı, sayın Mahmut Ünüvar'a, Ayrancı AK Parti İlçe teşkilatına, MEDAŞ Konya Bölge Müdürlüğü ve DSİ Genel Müdürlüğü,  Konya ve Karaman İl Müdürlüğü yetkililerine, yaptıkları haber ve yorumlarla sesimizi duyuran AA Emekli Genel Müdür Yardımcılarından duayen gazeteci, çok değerli hemşehrimiz sayın Ahmet Tek'e, AA Karaman temsilcisi sayın Mehmet Çetin'e, Karaman Gündem Gazetesine Sitesi www.karamangundem.com’a, karamandan.com’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepiniz sağolun, var olun.

Bu süreçte meselemizle yakından ilgilenen ve kalıcı bir çözüm bulunmasında en büyük güvencemiz olan KOP Başkanı, değerli hemşehrimiz sayın Mahmut Sami Şahin'e de teşekkürlerimizi sunarız.

Sevincimizde, kederimizde yanımızda görmeye alıştığımız, 'Karaman Sevdalısı' Muzaffer Karaoğlu ağabeyimiz, bu zor günümüzde de yanımızda bulduğumuz ilk kişiydi; ona da teşekkürü bir borç biliriz.

Ayrancı/Ambar köyü üreticileri olarak ülkemizin tarımsal üretimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz.

Daha çok üreten Türkiye için daha çok çalışacak, daha çok alın teri dökeceğiz, Karaman halkına saygıyla duyururuz” dedi.