Vali Fahri Meral, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Aydın ve Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Hüseyin Alparslan ile birlikte Ekipler tarafından yarın itibari ile tamamlanacak olan Karaman’ın Merkez İlçesi Çakırbağ Köyü Esentepe Mahallesindeki asfalt çalışmalarının son durumunu yerinde incelediler.

Çalışmaları değerlendiren Kapar: "2018 programımızda yer alan asfalt çalışmalarımızı birer birer tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekiplerimiz bir yandan asfalt çalışmalarını tamamlarken diğer yandan stabilize yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Ben de ekip arkadaşlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.

İl Özel İdaresi olarak plan ve uygulamayı birleştiren bir anlayışla, yeni sezon için de planlamalarımıza şimdiden başladık. Köylerimizin sorunlarına çözüm üretmek için ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz özveriyle çalışmaya devam edeceğiz." dedi.