Ziyarette, Atak Gençlik Kulübü Başkanı Yüksel Recep Işık, Kulüp olarak spora ve sporcuya önem verdiklerini bu konuda özellikle bisiklet ve bilek güreşine yatırım yaptıklarını ifade etti.

Atak Gençlik Bisiklet Antrenörü Hasan Duman, bisiklet sporunun gençlerin ruhsal ve bedensel gelişimine büyük katkı sağladığını, Kulüp sporcularından Haktan Ramazan Sayan’ın Türkiye MTB şampiyonasında ve Türkiye Yol Şampiyonasında Türkiye 6.’sı, Kulüp sporcularından Murat Coşar’ın Türkiye Yol Şampiyonasında 10. olduğunu, inşallah bundan sonra Karaman’a daha da güzel dereceler getireceklerini dile getirdi.

Atak Gençlik Yönetim Kurulu üyesi ve Spor sorumlusu Onay Gür, bilek güreşine büyük önem verdiklerini sporcuların bireysel çalışmaya devam ettiklerini sporcuların sabırsızlıkla turnuvaları, şampiyonaları beklediklerini belirtti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden gazetemiz yetkilisi, Atak Gençlik'e spora verdikleri destek için teşekkür ederek, her zaman spora ve sporcuya destek vereceklerini ifade etti.