Taşeli bölgesinde yaşayan çocukların eğitimine destek vermek amacıyla Ermenek Belediyesi tarafından 2022 yılı Şubat ayında faaliyete geçirilen Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi,  Kent ve Başkan Dergisi tarafından düzenlenen ve 30 Büyükşehir Belediyesi, 51 İl Belediyesi, 922 İlçe Belediyesi ile 388 Belde Belediyesinin davet edildiği yarışmaya; Büyükşehir, İl, İlçe ve Belde Belediyelerinin sunduğu toplam 960 proje içerisinde 36 proje ödül kazanırken Kişisel Gelişim ve Kariyer Merkezi İlçe Belediyeleri kategorisinde ödül aldı. 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, “Merkezimizin bu aşamalara gelmesi daha büyük hedeflerimize ulaşmamızı sağlayacaktır. Merkezimin kurulmasında ve bu aşamaya gelmesinde emeği geçen; Belediye Meclis üyelerimizin tamamına, eğitmen ve danışanlarımıza, tüm Belediye çalışanlarına; Bakanımız Sayın Lütfi ELVAN beye, ERÇEV ve Yönetim Kuruluna ve tüm hayırseverlerimize ve bizlerden desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Bir büyük eğitim başarısı olan ve diğer belediyelerde örnek gösterilen ve gösterilmeye devam eden projemizin gerçek kahramanı eğitmen ve danışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.