19 Haziran Babalar Günü nedeniyle Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilciliği, Erkin Telekom sponsorluğunda "Babalar Günü Hızlı Satranç Turnuvası" düzenleyecek.

Konuyla ilgili olarak il temsilciği tarafından yapılan açıklamada:

“Karaman "Babalar Günü Hızlı Satranç Turnuvası" 19 Haziran 2022 tarihinde saat 14.30'da "Piri Reis Satranç Salonunda" yapılacaktır. Turnuvaya TSF lisansına sahip 2021-2022 yılı vizesini yapmış 2015 ve öncesi doğan sporcuların baba veya bir yakını (abi, amca, dayı, dede vb.) ile oluşturduğu takımlar katılabilir. Takımlar 2 sporcudan oluşacaktır.
Takımlar tek kategoride ve 15'+5" eklemeli tempo ile yarışacaklar. Turnuva 6 tur üzerinden planlanmıştır.
Turnuvamıza başvurular TURNUVA KAYIT bölümünden çevrim içi olarak 18 Haziran 2022 Saat 21.00'a kadar yapılacaktır. Başka yollarla yapılacak kayıtlar kabul edilmeyecektir. Turnuvamızla ilgili detaylı bilgiye ve turnuva programına yönergemizden ulaşabilirsiniz. Turnuvaya katılacak sporcularımız mutlaka yönergemizi okumaları gerekmektedir.
TSF Covid 19 Çalışma Prensipleri Komisyonu Etkinlikler Rehberi hükümleri geçerlidir.
Turnuvada ilk 3 dereceyi elde eden takımların sporcularına madalya verilecektir. Ayrıca birinci olan takım ödüllendirilecektir” ifadelerine yer verildi.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN