2018 yılı Bağımlılık ile Mücadele İl Kurulu Toplantısı 28.09.2018 tarihinde saat 11:00’da İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Çınarsoy başkanlığında İl Müdürleri, Akademisyenler ve Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Çınarsoy,  toplumumuzu ve özellikle gençlerimizi derinden etkileyen uyuşturucu ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda güvenlik birimleri tarafından sürdürülen mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Toplum sağlığının korunmasına yönelik olarak gençliğimizi ve toplumuzu tehdit eden bu sorunun çözülmesi noktasında tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışması gerektiğini vurguladığı açılış konuşması ile kurul toplantısı başladı.

Toplantıya; Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan’nın gündem konularını ve bağımlılık ile mücadele konusunda faaliyetleri sunumu ile başlanmış olup İl Tarım Orman Müdürlüğü, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sunumları ile devam etti. Toplantı sonunda katılımcıların gündem dışı görüş ve önerileri istişare edildi.