Gerçekleştirilen ziyaret öncesinde Bakan Yardımcısı Yerlikaya Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser, Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er ile birlikte daha sonra Valilik Makamına geçen Bakan Yardımcısı Yerlikaya, Karaman’ın farklı dal ve branşlarda yetiştirdiği sporcularla son dönemlerde farklı bir ivme kazandığını dikkat çekerek, Türkçe’nin Başkenti Karaman’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Bakanlığın il genelinde sürdürdüğü faaliyet ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyarette, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya’yı ilimizde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Vali Fahri Meral,  ülkemizin en sevilen spor dallarından birisi olan Milli sporumuz olan güreşte ülkemize Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu kazandırmış olan Bakan Yardımcısı Yerlikaya’nın sporcu ve kişiliği ile gençlerimize örnek olduğunu ifade etti.

Ziyaretin sonunda Vali Fahri Meral, Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er’e ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek günün anısına ‘Ney’ hediye etti.