Köy meydanında Muhtar Zekai Balcı ve vatandaşlar ile bir araya gelerek köyün sorunları ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulunan Kapar ve Terlemez, ziyaretin ardından köye 7 kilometre uzaklıktaki Kolonkaya Tepesinde yaşayan Mustafa Kolonkaya'yı ziyaret etti.

Ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapar ve Terlemez: "Kolonkaya'nın okula giden iki çocuğu her gün öğrenci servisi ile Ermenek’e gidiyor. Bu öğrenciler ve ailesinin köye ulaşım için kullandıkları bu 7 km.'lik yol, İl Özel İdaresi Ekipleri tarafından yapıldı ve düzenli olarak bakım onarımı ile kışın yol açma çalışmaları da yine İl Özel İdaresi tarafından yapılmakta.

Burada Mahalli İdarelerin devletimizin elini en ücra yerdeki vatandaşımıza ulaşmak için uzattığına bir kez daha şahit olduk. Çocuklarımız eğitim haklarından mahrum kalmadığı gibi ailemiz de bir tepebaşındaki hayatlarını, devletimizin imkanlarını vatandaşımızın ihtiyaçları için kullanan İl Özel İdaresi sayesinde sorunsuz sürdürüyor. Allah Devletimize zeval vermesin. Bizler Mahalli İdareciler olarak devletimizin verdiği bu görevi vatandaşımız için kullanmaya ve sorunları gidermek için çalışmaya her daim devam edeceğiz." dediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Kolonkaya ise: "Bizi köyümüze 7km.'lik bir uzaklıkta bulup ziyaret eden Meclis Başkanımız Adem Kapar'a, İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ali Yener Terlemez'e ve daire müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Sorunlarımızın tek tek giderilmesinde emeği geçen herkesten Allah Razı olsun." dedi.