Karaman Polisevinde gerçekleşen kahvaltı programına; Vali Murat Koca, İl Jandarma Komutanı Jd. Kd. Alb. Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, antrenörler ve başarılı sporcular katıldı.
Kahvaltı programında sporculara hitaben bir konuşma yapan Vali Koca; "Ulusal ve uluslararası müsabakalarda ülkemizin ve şehrimizin gururu olan sporcu ve antrenörlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Spora ve sporcuya destek verildiği takdirde çok güzel şeyler olabileceğini bugün burada gördük. Elimize gelen başarı listesine baktığımızda çok güzel tablolarla karşı karşıya kaldık. Ben bu başarı çıtasının daha da üst seviyelere geleceğine ve Türkiye, Avrupa, Balkan ve Dünya şampiyonlarının aramızdan çıkacağına inanıyorum.
Başarı gösteren gençlerimizi ne kadar çok ödüllendirirsek, kamuoyu nezdinde onları ne kadar çok ön plana çıkarırsak onların topluma, gençlere örnek olma derecesi de o ölçüde artacaktır. Karaman’da spora katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze, çalışma arkadaşlarına, antrenör ve sporcularımıza şahsım ve devletimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ise, sporun dili sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberliktir diyerek, sporcuların ulusal ve uluslararası arenada gösterdikleri başarıların Karaman ve ülke adına gurur verici olduğunu söyledi. İl Müdürü Kısacık, başarılı gençleri spora yönlendiren ailelerin de bu gururda önemli payı olduğunu belirterek, her zaman desteğini gördükleri Vali Koca’ya teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Vali Murat Koca, J. Kd. Albay Mustafa Akış, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık tarafından 11 dalda ulusal ve uluslararası dalda dereceye giren sporculara ve antrenörlerine plaketleri takdim edilirken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık tarafından ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Vali Murat Koca’ya plaket takdim edildi.
Program hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.