Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Pazar günü seçime gidiyor. Yunus Emre Konferans Salonunda Pazar günü saat 10.00’da başlayacak olan Olağan Genel Kurul öncesinde şu ana kadar Başkanlık için 4 Adayın yer aldığı öğrenildi.

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adaylarından Ali Irılmazkol ve yönetim kurulu ekibi, son günlerde seçim çalışmalarına da hız verdi. Seçim arifesine geldiğimiz bugünlerde Başkan Adayı Ali Irılmazkol zaman buldukça, taşıma sektöründe adeta çalmadık kapı gezmedik esnaf bırakmadı.

OY PUSULASI TURUNCU

Aynı zamanda KarKoop Öğrenci Servisleri, Turizm ve Taşımacılık Okul Servisleri ve Turizm Hizmetleri Kooperatif Başkanlığını da yürüten Karaman Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Ali Irılmazkol için Pazar günü yapılacak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçimlerinde oy pusulası da turuncu olarak belirlendi. Irılmazkol’a destek vermek isteyen üyeler turuncu renkli oy pusulasını işaretleyecek.

GÜÇLÜ YÖNETİM AKTİF HİZMET

Karaman Şoförler Odası Başkanlığına gelerek güçlü yönetim kadrosu ile aktif hizmetleri yürütmeyi arzuladıklarını ifade ederek bu yüzden yönetime talip olduklarını belirten Başkan Adayı Ali Irılmazkol gazetemize yapmış olduğu açıklamada; “Yerinde duran bir yönetim değil, her bir üyenin sorununa kendi derdi gibi bakan bir anlayışı sergileyeceğiz. Şoför esnafının sorunlarını yakinen biliyorum. Bu sorunların çözümü için ciddi bir kadro ile yönetime talibiz. Biz esnafımızın üzerindeki yükü arttırmak için değil mevcut sorunlarını bilerek çözüm olarak yükü azaltmak için hep beraber karar vererek yola çıktık. Allah nasip eder de göreve gelirsek, kısa süre içerisinde projelerimizi, çalışmalarımızı sizlerle ve kamuoyuyla yine paylaşacağız. Bu sorunların neler olduğu, bizler ve şoför esnafı arkadaşlarımız tarafından zaten bilinmektedir. Bu sorunları ortak akılla çözüme kavuşturacak bir kadro oluşturduk. Bizim derdimiz sadece esnaf kardeşimizin derdi değil aynı zamanda Karaman’da tüm kurum ve sivil örgütlerle sağlıklı bir diyalog kurarak onlarında görüşlerini alarak var olan sorunlara ortak çözüm arayışları içerisinde olmaktır. Seçim çalışmalarımız kapsamında gerek ziyaretlerimiz gerekse telefonla görüştüğümüz herkesin ilgisi desteği ve başarı dilekleri bizleri mutlu etmektedir. Seçim sürecinde de Oda Başkanlığı için taklip olan diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyor, hemşehrilerimize şoför esnafı arkadaşlarımıza kolaylık ve bereketli işler, yapılacak Genel Kurulumuzun da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.