Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın mesajında:

“Tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum, İnşallah sağlıklı ve güzel günleri yakın zaman içinde hep birlikte yaşayacağız. Ve yine yan yana kutladığımız bayramlarımıza kavuşacağımıza günlere can-ı gönülden inanıyorum.

Hep birlikte yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Dünyanın sınav verdiği pandemi sürecinde bu zor günleri birlik, beraberlik ve sabır içerisinde geçiriyoruz. Bayramın, başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu mübarek günlerle birlikte bu önemli ve anlamlı günlerin Karamanımız, ülkemiz, İslam âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyor, daha nice bayramlara sağlık, mutluluk ve huzur içinde ulaşmayı Yüce Rabbimizden temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu bir dünya dileğiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramınızı tekrar kutlar, sağlıklı günler dilerim” dedi.