19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ömer Sezer, Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, muhtarlarla ortak hareket ederek, Karaman’a hizmet ettiklerini belirtti. “Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarımızla el ele vermekteyiz” diyen Başkan Çalışkan: “Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatmaktadır. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcilerimiz, gözümüz, kulağımızdır. Mahalle halkımızın isteklerini, beklentilerini ve sorunlarını, muhtarlarımızdan öğrenerek, bölgeye hizmeti işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. Muhtarlarımızla her zaman bir araya gelerek, onların sıkıntılarını elimizdeki imkânlar ölçüsünde gidermek için gayret gösteriyoruz. Karamanımız, elbirliği ile çok daha güzel yerlere gelecek. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtar gününün kutlu olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuşarak ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkürlerini sundu.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ise, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın muhtarlar ile olan çalışmalarından çok memnun kaldıklarını belirterek: “Belediye Başkanımızla koordineli çalışmalarımız, halkımıza hizmet olarak yansımaktadır. Belediye başkanımıza tüm sorunlarımızı kolaylıkla iletebiliyoruz. Sorunların çözümünde de Sayın Başkanımız bize yardımcı olmaktadır. Bunun için de tüm muhtar arkadaşlarım adına Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.