Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İstanbul Ortaköy’de yaşanan terör saldırı ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Başkan Çalışkan mesajında şunları söyledi;

“ 2017 yılının henüz ilk saatlerinde İstanbul'un Ortaköy semtinde, bir eğlence merkezinde meydana gelen terör saldırısı tüm ülkemizde büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Milletimizin huzuruna kastedenler, onların işbirlikçileri, sivilleri de hedef alan hain saldırılarla ülkemizi istikrarsızlaştırmaya, kaos ortamı oluşturmaya ve halkımızın moralini bozmaya çalışmaktadırlar.

Bu hain saldırılar karşısında millet olarak vakur duruşumuzu bozmadan, provokasyonlara gelmeden, birbirimize daha da kenetlenmek sureti ile bu kirli oyunların başarıya ulaşmasına müsaade etmeyeceğiz. Terörle mücadelesini ülkemizde ve sınır ötesinde büyük bir kararlılıkla sürdürmeye devam eden Türkiye Cumhuriyeti Devleti, milletimizin güvenliğini ve huzurunu sağlamak konusunda da son derece kararlıdır. Ülkemizde kaos çıkarmak isteyen hainler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.

İstanbul'daki hain saldırı ile anlıyoruz ki; terör ayrım yapmaksızın öldürmeyi, kan akıtmayı, can acıtmayı hedeflemektedir. Bu menfur hadisede hayatını kaybeden güvenlik görevlilerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”