Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bugün (16 Ocak 2018 Salı) belediye meclis salonunda, merkeze bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Toplantıya; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Belediye Başkan Yardımcısı Duran Kabaağaç, Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Beytullah Karakaş, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Sarı, Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Öngay ve Mahalle Muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; Vatandaşlardan gelen taleplerin en doğru şekilde tespit edilmesi ve kısa süre içinde çözüme kavuşturulması için muhtarlara önemli görevler düştüğüne dikkat çekerek “Sık sık muhtarlarımızla bir araya gelerek belediyemizin çalışmalarını ve projelerini değerlendiriyor, Karamanımızı hak ettiği yere taşımak için görüş alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Belediyenin ve kamunun gerçekleştirmekte olduğu yatırım ve hizmetlerin son durumları hakkında bilgi veren Başkan Çalışkan konuşmasında şunları kaydetti: “Vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlayışımızla muhtarlarımızla birlikte şehrimizin önceliklerini tespit ediyor ve buna göre çalışma planımızı oluşturuyoruz. Muhtarlarımızla yaptığımız her toplantı, Karamanımızın daha yaşanılabilir bir kent olmasına büyük katkı sağlıyor. Şehrimiz gerek kamu yatırımları gerekse belediyemizin yatırım ve hizmetleri sayesinde önemli bir mesafe kat etmiş durumda. Karaman önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda bölgenin en gözde illerinden birisi olacak."

Karaman'da devam eden yatırım ve hizmetler ile ilgili detaylı bilgiler veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; "Belediye olarak siz değerli muhtarlarımızla, ilimizdeki diğer kurum ve kuruluşlarımız ile koordinasyon halinde şehrimizin daha yaşanabilir bir kent olması adına yatırım ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Şehrimizin daha yaşanabilir, daha modern ve marka bir şehir olması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu noktada gayret gösteren, emek veren, fedakârca çalışan herkese gönülden teşekkür ediyorum." dedi.