Karaman Valisi Murat Koca, Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Garnizon Komutanı Jan. Kdm. Alb. Mustafa Akış Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti.
Mart Yerel seçimleri sonucunda Belediye Başkanı olarak seçilen Ertuğrul Çalışkan, ilk resmi ziyaretini Karaman Valisi Murat Koca’ya yapmıştı.

Ziyaret esnasında konuşan Vali Koca şunları kaydetti; “ Karaman Belediye Başkanlığı göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Millete hizmet adına çıkmış olduğunuz bu yolda Allah yardımcınız olsun.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları söyledi. “ Sayın Valim, ziyaretinizden ve temennilerinizden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. Emniyet Müdürümüze ve Garnizon komutanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın teveccühü ile Karaman Belediye Başkanı olduk. Önümüzdeki süreçte bu teveccühe layık olmak için bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Bu hizmetleri gerçekleştirirken Valiliğimizle uyum içerisinde, koordineli bir şekilde çalışacağız” dedi.

Kerim Dereli “ Belediye Başkanımıza Güveniyoruz”

Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli vatandaşların büyük desteği ile seçimi kazandıklarına vurgu yaparak şunları söyledi. “ Yerel seçimler sonucunda yüzde 52 gibi yüksek bir oranla seçimi kazandık ve adayımız Ertuğrul Çalışkan Belediye Başkanı oldu. Karamanlı hemşehrilerimizin bu desteklerini Allah’ın izni ile boşa çıkarmayacağız. Bu konuda Belediye Başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz”dedi.