Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi; “İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde, futbol müsabakası sonrasında bölgenin güvenliğini sağlamakla görevli çevik kuvvet ekiplerine yönelik kalleşçe bir bombalı saldırı gerçekleştirilmiştir. Saldırı nedeni ile ilk belirlemelere göre 30’u polis 8’i sivil olmak üzere 38 vatan evladımız şehit olmuştur. 155 kişi de yaralanmıştır.

Bu hain terör saldırıları milletimizin birliğini ve huzurunu, vatanımızın bölünmez bütünlüğü hedef alan kalleş saldırılardır. Bu saldırılarla kalleşler bu aziz milleti devletine ve birbirine karşı güvensiz hale getirerek bu topraklar üzerindeki hain emellerine ulaşmak istemektedirler. Ama bunu asla başaramayacaklar.

Bu hain saldırılar karşısında sabırlı olarak dik duruşumuzdan taviz vermeden, millet olarak bu mübarek günlerde birbirimize daha da kenetlenmeliyiz. Askerimizin, polisimizin ve masum sivillerin canına kast eden hain terör eylemlerini bir kez daha şiddetle, nefretle ve lanetle kınıyorum.

Hain saldırı sonucu şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun"