Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 95. yıl dönümü münasebetiyle kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda 30 Ağustos Zaferinin vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele gösterdiğini söyledi.

Çalışkan,”95 yıl önce 30 Ağustos’ta şanlı ordumuz, yurdumuzu düşmanlardan temizleyerek büyük bir zafere imza atmıştır. Bizler her zaman olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyetimizi hakkıyla muhafaza ve müdafaa etmek üzere canla başla çalışıyor, belirlenmiş olan hedeflerimize doğru kararlılıkla ilerliyoruz. Büyük taarruz sayesinde, vatan toprakları düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelemiz hak ettiği büyük zaferle taçlanmıştır. Bu vesileyle milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını gözünü kırpmadan feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi.(MA-EFE)