Dünyada birçok ülkenin yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle sosyal ve ekonomik hayatın büyük tahribat gördüğünü ifade eden Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, ülkemizde salgın sürecinde yaşanan pozitif gelişmelerin sosyal motivasyonu artıracağını bununda ekonomiye yakın zamanda olumlu yansıyacağını dile getirdi.

Başkan Boynukalın; “Bizler bu süreçte özellikle işletmelerimizin üretim ve tedarik zincirinin bozulmamasına özen gösteriyoruz. Çünkü her zaman için girişimci ruhumuzla bu dönemi iyi okumalıyız. “ifadelerini kullandı.

Başkan Boynukalın, "Yeni Normal' dönem için önümüzde kritik bir zaman var. Bizler bu süreçte işletmelerimizin üretim ve tedarik zincirinin bozulmamasını istiyoruz." diye konuştu.

Bundan böyle hayatın her alanına yeni formatlar atılacağını sözlerine ekleyen Başkan Boynukalın,

“Dünyayı iyi okuyabilen heyecanı olan girişimciler, bu yeni dönemde öne çıkabilecek.

Salgın sonrasında sosyal ve ekonomi başta olmak üzere toplumun her alanında yeni iş modelleri ve kurallar ortaya çıkacak. Bu döneme herkesin hazır olması lazım. En fazla hazır olması gereken kesim de yine genç girişimcilerimizdir.

Karaman Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak da her alanda genç girişimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Aslında günümüzde dünyanın hiç alışık olmadığı bir sınavdan geçtiğini de dile getiren Başkan Boynukalın, bu zorlu süreci toplum olarak önce alınan tedbirleri sabır ve şeffaf uygulamalarımızla atlatacağımıza yürekten inanıyorum. İşbirliği, koordinasyon ve iletişim bu süreçte olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor.

Sektörlerin bu süreçten minimum etkilenmesi için eylem planlarını da geliştirdiklerini görebiliyoruz. İnşallah bu süreci iş dünyamız ile birlikte aşacağız.

Çünkü ülkemizin ve Karamanımızın bu süreci atlatabilme gücü var.

Yöneticilerimizle birlikte toplumun tümünü kapsayan bir anlayışla hareket ettiğimiz sürece yeni normal bizlere eski kazanımlarımızdan daha çok verim katacaktır” dedi.