Er mesajında; "Ülkenin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar çalışan, üreten, işçi ve emekçi vatandaşlarımızdır. Emeği, alın terini ve helal kazancı kutsal sayan, üretimde ve paylaşımda adaleti savunan bir medeniyetin mensupları olarak, tüm çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarını istiyoruz.

AK Parti olarak çalışma hayatında hakkaniyeti ve insan onuruna yakışır çalışma ortamlarının tesis edilmesini esas alıyoruz. Nitekim Peygamber Efendimiz (S.a.v) "İşçinin ücretini alın teri kurumadan veriniz." buyurarak alın teri ve emeğin kutsallığını ve önemini ifade etmiştir. Bizimde çalışma hayatında şiarımız, çalışanın teri kurumadan hakkının verilmesidir. Bu şiarla, diğer alanlarda olduğu gibi, çalışma hayatının merkezine de insanı koyuyoruz. Ayrıca Başbakanımızın ve Çalışma Bakanlığımızın çabaları ile taşeron işçilere de sosyal güvence ve kadro anlamında vadettiğimiz sözleri tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Büyük Türkiye hedefimize giden yolda; işçinin refahını sağlamayı öncelik sayarak çalışmalarımız devam ediyor.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününün bayram ve şenlik havasında geçmesi, dostça, kardeşçe ve omuz omuza kutlanması en büyük temennilerimizdendir.

Bu duygu ve düşüncelerle işçi ve emekçi kardeşlerimin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü"nü kutluyorum." dedi.