Er, mesajında;

"Yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen,dünyaya getirdiği evlatları özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Hayırlı ve güzel nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, geleceğin en önemli güvencesidir.

Cenneti onların ayaklarının altına sererek, ona giden yolu annelerimizin rızasına bağlayan ve onlara “öff” bile demeyi yasaklayan yüce dinimizin mensupları olarak, her günü anne günü olarak bilmeliyiz. Üstlendikleri büyük sorumluluk anlayışıyla milli ve manevi değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da büyük görevler üstlenmektedirler.

Bizi biz yapan değerleri barındıran annelerimiz, varlıklarıyla bizleri onurlandırmakta, geleceğimizi ellerinde şekillendirmektedirler.  Onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü‘nü kutluyor; dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat diliyorum.’’ dedi.