Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Karaman Temsilcisi Hikmet Elitaş ve İl Denetleme Kurulu üyesi İbrahim Şaşma Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven’e makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz günlerde ilimizde düzenlenen 3. Karaman Türk Dili Edebiyatçılar buluşmasına yaptıkları katkı ve gösterdiği yakın ilgi nedeniyle Karaman Kent konseyi Başkanına teşekkür eden İlesam yetkilileri  ‘’Kent konseyi Başkanımız olarak bizlere kapılarınızı açtınız, etkinliğimizin hem Gönül gözündeki hem de Yunus Emre Salonundaki programlarımızda biz edebiyatçı ve şairleri yalnız bırakmadınız, bizlere güç verdiniz her şey için teşekkür ederiz ‘’ diyerek Kent konseyi Başkanı Ali Konukseven’e  plaketlerini sundular.

Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven’ de ‘’sanatın kültürün edebiyatın devamlı yanında olduklarını ve bundan sonra da Karaman’da yapılacak etkinliklerde sanatçıların, edebiyatçıların yanında olacaklarını ifade ederek Kent konseyi kapıları sizlere sonuna kadar açık’’  dedi