Başkan Muğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerif'in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Onun için bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

Dünyanın her yerinde zor durumda bulunan Müslüman kardeşlerimizin akan kan ve gözyaşlarının durması, huzurlu ve mutlu olabilmeleri için bu güzel gecede bol bol dua edelim. Mübarek Kadir Gecesinin bu kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olması en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Emektar çiftçilerimizin, Karamanlı hemşerilerimizin ve İslâm Âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor ve bu gecede yapılan duaların İslam âleminin kardeşlik, birlik, dirlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını temenni ediyorum.” dedi.