Başkan Uğurlu mesajında; Ramazan ayının toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, bereketin arttığı, iyilik, güzellik ve yardımlaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir ay olduğuna dikkat çekti.

Bu Ramazan ayında da çeşitli etkinliklerle halkımızın yanında olacaklarını ifade eden Uğurlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Geçmiş yıllarda düzenlediğimiz sokak iftarları ve Ramazan eğlenceleri ile bu güzel birlikteliği beraberce yaşamıştık. 2013 yılında ise daha çok vatandaşımıza ulaşmayı hedefliyoruz. Her iki güne bir farklı mahallede iftar sofrası kuracağız ve Ramazan etkinlerimizi Karaman Kalesi’nde düzenleyeceğiz. Ben bu programlara tüm halkımızı davet ediyorum.
Ramazan ayında dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırarak iletişimimizi güçlendirmeli, geleceğe olan inancımızı her koşulda korumalıyız. Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının ne derece önemli olduğunu unutmamalıyız. Hemşehrilerimin ve İslam Âlemi’nin mübarek Ramazan ayını kutluyor, tüm insanlığa mutluluk, barış, kardeşlik ve esenlikler getirmesini diliyorum”