Başkan Ünüvar konuyla ilgili açıklamasında:

“Tüm hemşerilerimizin hasretle beklediği hızlı tren çalışmalarında sona gelinmiş olması ve açılışının Sayın Cumhurbaşkanı tarafından yapılarak faaliyete geçirilecek olması mutluluk verici. Bu açılış vesilesi ile gerçekleştirilecek olan ziyaret; şehre dair konuların yerinde gösterilerek aktarılması ve son dönemde yaşanan siyasi olayların hemşerilerimize birinci ağızdan anlatılması konularında bir fırsattır.

8 Ocak Cumartesi Günü; vatandaşlarımızın Cumhurbaşkanımızla kucaklaşma, AK Partili hemşerilerimizin genel başkanlarıyla buluşma ve Milliyetçi Hareket Partililerin 2023 Cumhurbaşkanı adayları ile kaynaşma günüdür. Bu anlamlı güne tanıklık etmek üzere İl Başkanlığı olarak, Sayın Cumhurbaşkanı için hazırlanan programda yerimizi alacağız. Cumhur İttifakı ruhuna ve duruşuna uygun bir şekilde ittifak paydaşımız olan AK Partili hemşerilerimizle aynı heyecanı paylaşacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm gönüldaşlarımı, Aktekke 15 Temmuz Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge davet ediyorum” sözlerine yer verdi.