Büro Emekçileri Sendikası Karaman İl Temsilcisi Ahmet Baştuğ, İstanbul’da yaşanan terör saldırısı dolayısıyla yapmış olduğu açıklamada;

“Yeni yılın ilk saatlerinde İstanbul’da yaşanan katliamla bir kez daha sarsıldık. Çok sayıda insanımızı kaybetmemize neden olan bu saldırıyı lanetliyor, saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı ve yararlanan yurttaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu katliamın sorumluları apaçık bellidir. Toplumsal ayrışma ortamı yaratarak siyasi hedef koyanlar, Ülkemizi cehenneme çevirenler, barış yerine savaş çığırtkanlığı yapanlar, insanımızı birbirine düşman etmeye çalışanlar, toplumsal kutuplaştırmayı arttırarak farklı inanç ve kimlikleri adeta hedef tahtası haline getirenler bu katliamın gerçek sorumlularıdır.

Toplum olarak bu tür saldırıların artık sona ermesi için, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz.

Büyük acılar yaşadığımız bu günlerde, karanlığın karşısında eşitlik, özgürlük, barış ve demokrasiyi savunmaya, tüm farklılıklarımızla bir arada, umutlarımızı gerçekleştirmek için, daha güzel, yaşanabilir bir Türkiye için mücadelemizi sonuna kadar savunacağız.”