Başyayla Kaymakamlığına teslim edilen tabletlerin dağıtımı Kaymakam Koray Çelik ve firma Genel Müdürü Hayrettin Şeker tarafından yapıldı.

Kaymakam Çelik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Berika Teknoloji ve Medikal Firması Genel Müdürü, çok değerli dostum ve hemşerimiz, İş adamı Hayrettin Şeker ricamızı kırmayarak ilçemiz çocuklarına 50 adet tablet hediye etmiştir. Yüce gönüllülüğü ve samimi duyguları ile özellikle köyü Büyükkarapınar başta olmak üzere memleketinin gençlerine sahip çıkan Sn. Şeker’e teşekkürü bir borç bilir, örnek teşkil etmesini temenni ederim" dedi.

İşadamı Hayrettin Şeker'de, "Sayın Başyayla kaymakamımız Koray Çelik Bey'in firmamız adına şahsımı kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Öğrencilerimizin sorunlarını kendi sorunu olarak kabul eden, memleketimizin meseleleri üzerinde gece gündüz demeden kendi memleketi imiş gibi çalışıp çabalayan çok değerli kaymakam beyin bölgemiz için çok büyük bir şans olduğunu bilmemiz gerektiği düşüncesindeyim. Özellikle çocuklarımıza gösterdiğiniz hassasiyetiniz ve yatırım planlarınızın gerçekleşmesinden sonra sizlere hep minnettar kalacağımızı belirtmek isterim. İsmimin geçmemesini istememe rağmen sayın kaymakam beyin örnek teşkil edeceğini söylemesi üzerine sadece firmamızın anılmasını rica etmiştim. Kaymakam beyin yüksek gönüllüğü adına ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.