Her yıl olduğu gibi gelenek haline gelen Ermeni sözde soykırımı söylemlerine alışamadık gitti. Gerçekleri Amerika bilmiyor mu bidon bilmiyor mu sanıyorsunuz? Asıl soykırımı yapan da üste çıkanda gene Ermenilerdir. Açın bakın, ama kazın ayağı öyle değil Türkiye’yi kışkırtmak, dış politikada küçük düşürmek, köşeye sıkıştırmak, gelişmesini önlemek, Tepkisini ölçmek, gibi bir sürü neden sayabiliriz. Bunun için müneccim olmaya gerek yoktur.

Yahu bidon un ne demesini bekliyorsunuz? Günler öncesinden adamın ağzına bakmaya başladık. Acaba bu sefer O kötü kelimeyi söylemez mi diye hayal kurduk. Ama hepimiz biliyoruz ki, adam daha başa gelmeden nasıl bir politika yürüteceğin belirtti. Hayal kırıklığı yaşamaya gerek yok   Şekeri kaynatsan da pekmez olmaz. Gecen yıllardan hiç mi ders almıyoruz? Bırakın istedikleri gibi havlasınlar.

Biz tepki gösterdiğimiz ve redleştiğimiz sürece Ermeni yandaşları ve bidon kafalıların bizim köşeye sıkıştığımızı sanmaları olağan hale gelmektedir. Bazen susmak çok şey anlatır. Amerika bize hiçbir zaman müttefik filan olmamıştır ve de olmayacaktır. Yunan ve Ermeni lobileri hakkını vermek gerekirse çok iyi çalışmaktadır, biz ise yumurta şeyimize gelince hopluyoruz, zıplıyoruz yani bazı yerlerde pasif kalıyoruz, geç kalıyoruz. Haklı olduğumuzu bildiğimiz halde derdimizi anlatamıyoruz bay bidon böyle dedi diye şanlı tarihimizi değiştiremezler.

Bay bidon belli ki Ermeni bazı güçler tarafından yönetilmektedir, yoksa Türk devletinin defalarca gelin arşivimizi açalım gerçekleri görelim sorunları çözelim demesine karşın. Çözüm için hiçbir şey yapmamışlardır. Oysa gerçek farklıdır asıl Müslümanlara soykırım uygulayan ve Osmanlı’ya ihanet eden de onlardır. Anadolu’nun her yerinde hala şimdi bile toplu mezarlara rastlanmaktadır. Beş yüz binden fazla Müslümanları katleden onlardır.

Tarih kim ne derse desin değişmeyecektir. Gerçekleri görmezden gelenler önce kendi tarihlerine bakmalıdır. Bay bidonun aynada ne gördüğünün önemi yoktur. Nasıl baktığı önemlidir. Bırakalım kendilerinin açtığı çukurda kendileri boğulsunlar.

Tarihi saptırmakla siyaset yapılmaz.   Şimdi soruyorum 70 bin Kızılderili’yi ben mi katlettim.