TEB 50. Bölge Karaman Eczacı Odası Başkanlığı için aday olduğunu ifade eden Zühtü Bahadır Bayraç, açıklamasında: “Dünyada ki hemen hemen bütün gelişmiş, demokratik ülkelerde kanunlarla yetki ve görevleri belirlenmiş olan “Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Örgütleri” ülkemizde de önemli bir yer teşkil etmektedir.

Ülkemizde ki kamu kurumu niteliğinde meslek örgütlerinden; Türk Eczacılar Birliği’ne bağlı 54 odadan birisi olan, üyesi olmaktan gurur duyduğum, bugüne kadar çeşitli kademelerinde görev aldığım 50.Bölge Karaman Eczacı Odasının 19 Eylül tarihinde yapılacak seçimlerinde, mevcut başkanımız, yöneticilerimiz ve meslektaşlarımla yaptığım istişareler sonucu başkan adayı olmaya karar vermiş bulunmaktayım.

Kuruluşundan bugüne kadar mesleki sorunlarda görevini yerine getiren, kamu yararını gözeten, birçok sosyal projeyi gerçekleştiren, üzerine düşen kanuni ve vicdanı sorumlulukları her türlü koşulda layıkıyla yerine getiren Karaman Eczacı Odasının gücüne güç katarak bu misyonu daha da ileri taşımak için ekip olarak tüm gücümüzle çalışacağımızı ifade eder, yapılacak olan seçimlerin meslektaşlarım ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” ifadelerine yer verdi.