Behiç Baş Güven Tazeledi Foto Galeri: Behiç Baş Güven Tazeledi

Derneğin hizmet binasında gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan kurulunun belirlenmesinin ardından gündem maddeleri okundu.

Selamlama konuşması yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi Behiç Baş, “Sayın Genel Başkanım ve Genel Başkan Yardımcılarım kıymetli eşleri Kahraman Gazilerim, Ahrete intikal eden Gazilerimin kıymetli eşleri. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubemizin 6.ıncı Genel kuruluna hoş geldiniz.

Sayın Genel Başkanım Türkiye Muharip Gaziler Derneğimiz 21.10.2009 yılından itibaren faaliyet göstermektedir. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubemizde 43 Kıbrıs Gazisi, 5 Kore Gazi eşi ve 11 Kıbrıs gazi eşi olmak üzere 59 Üye kayıt bulunmaktadır.

Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin faaliyetleri üyelerimizin aidatları Karaman Valiliğin, Kazım Kara Bekir Kaymakamlığı, Ayrancı Kaymakamlığı ve Belediyemizin katkılarıyla yürütülmektedir. Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı Başkanıma Derneğimize, Gazilerimize göstermiş olduğu ilgi ve alakaya şahsım ve gazilerim adına teşekkür ediyorum. Ahrete intikal eden gazilerimizin evleri ziyaret edilerek Karaman belediyemizin hediyeleri verilmiştir. Her yıl derneğimizde ahrete intikal eden gazilerimiz için hafızlarımızla hatimler okutularak dualar edilmiştir. Aile ve Sosyal Politikalar Hizmet Müdürlüğü tarafından Vatan sevgisi programları içinde okullarda gazilik ve şehitlik hakkın da sunumlar. yapılmıştır.

Kıymetli Gazilerim ve Gazi eşleri bu dernek yönetimle ilgili bir olay değil bu derneğe hepimizin sahip çıkması Elimizi biraz taşın altına koymamız gerekiyor.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubemizin 6.ıncı Genel Kurulun Derneğimize ve Genel Merkezimize hayırlı olmasını diler. Saygılar sunarım” dedi.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut başkan Behiç Baş güven tazeledi.

Genel kurul, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafının ardından son buldu.