Karaman Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklar için ücretsiz sinema günü düzenledi.
Konu hakkında açıklama yapan Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; tüm çocukların 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlayarak, çocukların bu özel günü doyasıya yaşamaları için ücretsiz sinema gösterimi sunacaklarını belirtti.

23 Nisan 2014 Çarşamba günü tüm çocukları Nas Alışveriş Merkezi’ndeki sinema salonuna beklediklerini söyleyen Başkan Çalışkan: “Karaman Belediyesi olarak çocuklarımızın bu özel günlerine katkı sağlamak istedik. 23 Nisan günü tüm çocuklarımız, dört seans halinde gösterilecek sinema filmini ücretsiz olarak seyredebilecek. Onların yaşına hitap edecek animasyon filmden büyük zevk alacaklarını düşünüyorum. Ben bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum” dedi.

Film Dört Seansta Gösterilecek

Karaman Belediyesi’nin 23 Nisan’da çocuklar için düzenlediği ücretsiz sinema filmi dört seansta gösterilecek. Bay Peabody ve Meraklı Sherman isimli animasyon filmin ilk seansı saat 12.00’de başlayacak. Saat 14.00’de ikinci seans, saat 16.00’da da üçüncü seans gösterilecek. 23 Nisan’a özel çocuk filminin son seansı ise saat 18.00.