Mümine Hatun Hanımlar Lokali içerisinde Kadın ve Aile Danışma merkezi oluşturuldu. Psikolojik desteğe ihtiyacı olan bayanlar, bu merkeze müracaat ederek randevu alıyorlar.

          Hafta içi her gün, Kadın ve Aile Merkezi’nde bulunan bir uzman psikolog; Aile içi problem, Kendini yalnız hissetme, Duygusal ilişkilerde sorun, Yoğun stres ve kaygı, İş, aile ve yakın çevresi ile sıkıntı, Anne, baba ve çocuk ilişkisinde iletişim sorunu gibi konularda bayanlara psikolojik destek veriyor.

Hukuki Destekte Veriliyor
          Mümine Hatun Hanımlar Lokali’nde oluşturulan Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nde bayanlara psikolojik desteğin yanı sıra hukuki destekte veriliyor. Herhangi bir sorun karşısında yasal haklarını bilmeyen, ne yapılabileceği konusunda bir fikri olmayan bayanlara yine Kadın ve Aile Danışma Merkezi’nde her Cuma günü 14.00-16.00 saatleri arası görevli avukat tarafından destek hizmeti veriliyor.

          Her iki konuda destek almak isteyen bayanlar, Mümine Hatun Hanımlar Lokali’ne şahsen müracaat edebilir ya da 0338 212 22 10 nolu telefonu arayarak randevu talebinde bulunabilirler.