Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Topluluk Üyesi Mustafa Hilmi Türker açılış konuşması yaptı.

Daha sonra ‘Beni Affet’ dizisi oyuncularından Bergüzar Demiroğlu, Murat Danacı, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Gökberk Yıldırım, Tolga Akman öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan oyuncular gerek oyunculuk gerekse özel yaşantıları ile ilgili anlatımlarda bulundular. Dizinin bitmesinin kendileri ile ilgili olmadığını ve bu kararı kanal yönetiminin aldığını söyleyen oyuncular dizinin bitmesinin kendilerini de üzdüğünü ifade ettiler.

Özel yaşantılarında yaşadıkları olumsuz gelişmeleri bir kenara bırakarak sete farklı bir psikoloji ile hazırlandıklarını dile getiren oyuncular kimi zaman sağlık sorunları ile kimi zaman ise daha zor durumlarda bile rollerine adapte olarak o sahneyi çekmek zorunda kaldıklarını söylediler.

8 sezon süren ve 1477 bölüm izleyicilerle buluşan dizinin farklı bir izleyici kitlesi oluşturduğunu belirten oyuncular dizinin bitmiş olmasına rağmen fanları tarafından halen ilgi gördüklerini belirttiler.

Söyleşi, plaket takdimlerinin ardından sona erdi.