Beydili Köyünde devam eden yol genişletme ve güzergah değiştirme çalışmalarını yerinde inceleyen İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Ali Yener Terlemez, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğünden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar: “Beydili köyü Asfalt çalışmamızda sona gelindi.
Güzergah ve yol genişlemesi yaptığımız Beydili Köyü 1.Kat asfalt çalışmamızı Çarşamba günü tamamlıyoruz. Hayırlı olsun.
Sırada Kazımkarabekir Sığırcı Yolumuz var. Onun da sıkıştırmasını tamamladık. Bir kısmının da astarını serdik. İnşaallah kısa sürede Sığırcı Yolumuzu da tamamlayacağız.

Çalışmaların sona ermesiyle yollarımızdaki yol genişliği arttı; aynı zamanda kazı-dolgu çalışmaları ile güzergah değişikliği sayesinde yolda kaza riski de büyük ölçüde ortadan kalkmış oldu.

Çalışmaları yürüten İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri ile de bir araya gelip sohbet eden Kapar ve Terlemez: “ Özveriyle çalışan arkadaşlarımıza biz de teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyoruz. İnşaallah 2018 programı doğrultusunda hizmetlerin aksamadan yürütülebilmesi için var gücümüzle tüm ekip arkadaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz ” dediler.