Alkan yayınladığı tebrik mesajında: “Sanayinin check-up’ı olarak nitelenen, sanayi sektörü başta olmak üzere Türkiye ekonomisinin büyümesinden ihracatına, finansmandan yatırım iklimine kadar birçok alanda detaylı bilgiler içeren araştırmaya göre, “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasında Bifa Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş  197. sırada yer almıştır. Listeye giren Bifa Bisküvi ve San. A.Ş.'yi kutluyorum. İsteğimiz ilimizden daha fazla şirketin listeye dahil olması ve Karaman'ın üretim, istihdam ve ticaret potansiyelinin istikrarlı bir şekilde yükselmesidir.

2020 yılı Covid-19'a karşı uygulanan kısıtlamalar nedeniyle küresel ticaret ve ihracat açısından zor bir yıl oldu. İlimiz sanayicileri, birçok sektörün sıkıntılar yaşadığı bu zorlu salgın döneminde de çok daha hassas ve sorumlu davranarak üretimini devam ettirdi ve sanayi kuruluşlarımız pandemi ile mücadelesinin en ön saflarında başarıyla yerini aldı. Karamanımızda adını büyük sanayiciler arasına yazdırarak bizlere bu gururu yaşatan Bifa Bisküvi ve Gıda San. A.Ş.'nin Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alması  bizleri gururlandırmıştır. 

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak; Ülkemizin zor şartlarına rağmen yılmadan üreten, istihdam oluşturan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan Bifa Bisküvi yetkililerini ve çalışanlarını tebrik eder, gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer almalarını  ve başarılarının  devamını temenni ederim." ifadelerine yer verdi.