Beşir Derneği Karaman Şube Başkanı Op. Dr. Yaşar Işıklı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Karaman Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundular. Gerçekleşen ziyarette derneğin yurt içi ve yurt dışı faaliyetleri hakkında Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu’ya bilgiler veren Işıklı, ihtiyaç sahibi insanlara barınma, eğitim, gıda, giyim ve sağlık yardımları yaptıklarını söyledi. Dernek olarak hayata geçirmiş oldukları birçok projeden de bahseden Işıklı, tamamen gönüllülük esasıyla ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşuklarını ifade etti.

Işıklı, başlatmış oldukları “Bir Kap, Bir Kalp” projesinin Ramazan ayında dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak olduğunu dile getirdi.

Başlatılan projeyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlerle köprü olduklarının altını çizen Işıklı, “Ramazan ayında dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığımız "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü oluyoruz. Bu Ramazan ayında da “Bir Kap Bir Kalp" projemiz ile sizlerin hayrına, binlerce mahzun ve mahcup yüzlerde tebessüme vesile olacağız.

Ramazan boyunca her akşam iftardan önce titiz bir çalışmayla tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak, hayırseverler tarafından hazırlanan çeşitli sıcak yemekleri, bekleyen sofralara yetiştiriyoruz. "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle hayırseverlerden alınan bağış yemekleri, iftar vaktinde, dar gelirli ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demirkollu da Işıklı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerin çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.