Şentürkoğlu, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İlk Posta Teşkilatımız, Osmanlı Devleti’nin tüm halkının ve yabancıların posta ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla 23 Ekim 1840 tarihinde kurulmuştur. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) günümüzde posta, kargo, lojistik, e-ticaret, bankacılık ve sigortacılık alanlarında çağdaş, yaygın, kaliteli ve güvenilir bir şekilde ülkemizin her köşesinde hizmet vermekte olan marka değeri yüksek dev bir milli kuruluş haline gelmiştir. İki asra yaklaşan tarihimiz boyunca, çağın gerekliliğine uyarak verdiğimiz tüm hizmetlerimizle vatandaşlarımızın yanında olup, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın refahını esas alan bir anlayışla hizmet kalitemizi geliştirmek için çalışıyor, dünün tecrübesini günün teknolojisiyle birleştirerek tüm faaliyet alanlarımızı akılcı, kalıcı ve hizmet anlayışımızı daima daha iyiye ve ileriye götürmeyi hedefliyoruz.

Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz. Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesi içindeyiz.

PTT, vizyonu ve tecrübesiyle kurulduğu tarihten itibaren ilerleme ve gelişme gücünü her yıl artırarak, kaliteli hizmet anlayışı ve 181 yıllık birikimiyle ülkemizi gururla temsil etmeye devam etmektedir, her geçen gün hizmet çeşitliliğini artırarak hizmet sahasını genişleten ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran PTT'nin 181’inci yılını kutluyorum.”