Toplantıda konuşma yapan AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Öztürk:

“AK Parti ailesi olarak kuruluşundan bugüne kadar görev yapan Karaman, Merkez İlçe tüm Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak “Birlik ve İstişare” toplantımıza hoş geldiniz.

Enerjisi ve motivasyonu yüksek bu güzel topluluk karşısında birlik ve beraberlik içinde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Göreve geldiğimiz ilk günlerde aslında böyle bir etkinlik içinde bir arada olmak istiyorduk. Ancak, biliyorsunuz ki pandemi nedeniyle kısıtlamalardan dolayı bir araya gelemedik. Nasip bugünmüş. Ayrıca bu toplantımız bir anlamda partimizin kuruluş yıldönümünün yaklaşması nedeniyle bunu da kutlama imkânı tanımıştır.

AK Parti ailesi olarak partimizin bugünlere gelmesinde önceki dönem tüm Başkanlarımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin emekleri ve çabaları çok önemli. Bu nedenle ben ve yönetim kurulu adına hepinize ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum.

Yeni dönemde yapacağımız tüm çalışmalarda da sizlerin destek ve önerileri bizler için çok önemli. Daha iyiye ulaşmak için yapıcı ve haklı önerilere her zaman açık olduğumuzu da ifade etmek isterim.

Bizler AK parti ailesi olarak hiçbir “şunun adamı, bunun adamı” olmadık. Bizlere sorsalar hepimiz deriz ki “Recep Tayyip Erdoğan’ın Adamlarıyız.”

Bu düşüncelerle toplantımıza yakından uzaktan iştirak ederek davetimize icap eden tüm Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.