İmza töreninde, Yıldız holding Endüstriyel ilişkiler insan kaynakları grup direktörü Ahmet İnce, Unlu Mamuller Başkan yardımcısı Sadettin Atilla, Biskot Karaman Tedarik zinciri genel Müdürü Ayhan Kırtaş, Yıldız holding İK direktörü Alper Kantar, İK Müdürü İsmail Bulgan, Fabrikalar direktörü Halil Murat Yılmaz, Sendika Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, Genel Başkan Danışmanı Abdulhalik Damar ve Karaman Şube Başkanı Adnan Gürsoy hazır bulundu.

Başarıların arkasında fedakarlık, gayret ve emeğin olduğunu belirten Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli, bu emeğin para ile ölçülemeyeceğini de söyledi.

İmkanlar nispetinde imzalanan bu sözleşmelerle bir noktaya gelindiğini belirten Çukutli: Çalışanlar aslında fedakarlık yaparak, katkıda bulunarak, bu işleri yürütüyorlar. Gayet iyi biliyoruz ki gıda çalışanları gerçekten büyük emek vererek görevlerini sürdürüyorlar. İmzalanan bu sözleşmede emeği geçen herkese, tüm yöneticilerimize, işletmemize ve tüm çalışanlarımıza bir kez daha çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.