Toplu İş sözleşmesi, Yıldız Holding Endüstriyel İlişkiler Direktörü Ahmet İnce, Unlu Mamuller Grup Başkan Yrd. Sadettin Atilla, Biskot Bisküvi Fabrikası Tedarikler zinciri müdürü Ayhan Kırtaş, Endüstriyel ve İdari İşler Yöneticisi Selçuk Saka, Biskot İK Müdürü Uğur Çetinkaya,  TÜGİS Yetkilisi Mehmet Koçak,Sendika Genel Başkan Yardımcıları Halil Çukutli, Ahmet Kaya, Karaman Şube Başkanı Adnan Gürsoy,  İşyeri Temsilcileri katılımıyla imzalandı.

Sadettin Atilla, “Karşılıklı anlayış ve hoşgörü içerisinde olumlu geçen görüşmeler neticesinde çalışanlarımız için Biskot Bisküvi’de sağladığı imkânlar neticesinde çok olumlu bir sözleşme gerçekleştirdik” dedi. Atilla, İmzalanan sözleşmenin her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyerek çalışma hayatında başarılar diledi.

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Çukutli , “İmzalanan bu sözleşme ile her iki taraf için olumlu bir adım atılmıştır. Çalışanlarımızın iş barışı ve huzurunu sağlama adına iyi bir anlaşma olduğu kanaatindeyim. Çalışan arkadaşlara ve sendikamıza hayırlı, uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya “Bu sözleşme Karaman İli ve Organize bölgesinde çalışan bütün çalışan arkadaşlarımızı ilgilendiriyor.   İlk defa Karaman ilinde bir bisküvi fabrikasında örgütlendik ve güzel bir sözleşmeye imza attık. Biskot bisküvide çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Öz gıda iş sendikası Karaman şube başkanı Adnan Gürsoy, “Bu sözleşme ile karaman organize sanayi bölgesinde çalışan bütün çalışanları ilgilendirdiğini, sendikal örgütlü olmanın ne kadar önemli olduğunu toplu iş sözleşmelerin bütün organize sanayi bölgesinde çalışan işçi arkadaşların faydalanması için kolları sıvadık. Öz gıda iş sendikası olarak bütün iş yerlerinde aktif çalışacaklarını bellirti. Şu anda örgütlü olduğumuz Biskot Bisküvi ‘de toplu iş sözleşmesini imzaladık.

Biskot Bisküvi karaman iş yerinde iki yılı kapsayacak sözleşmede ikramiye olması büyük bir sevinçle karşılandı. Sosyal haklarda iyileştirmeler, okul yardımlarında iyileştirmeler, hafta içi ve hafta sonu mesailerinde iyileşme, ulusal bayramlarda iyileştirmeler vb. yardımlar alınmıştır. Öz gıda iş sendikası Karaman şube olarak biz gıda kollarında bulunan bütün iş yerlerine talibiz daha öncede belirtiğimiz gibi bizimle çalışmak bir ayrıcalıktır. Karamanımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.