Çocukların hayal gücü kadar geniş bir alanda doya doya vakit geçirmeleri için her şeyin düşünüldüğü 6 gün sürecek festivalde hem miniklerin hem ebeveynlerinin yüzleri gülecek.  BN Hotel konaklayan misafirlerin çocukları ile birlikte keyifli vakit geçirebilmesi için düzenlenen ‘Çocuk Fesitvali’nde birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler özenle hazırlandı. BN Hotel bahçesinde ve Kids Club’ta çocuklar sanat atölyeleri, mutfak atölyeleri, drama atölyeleri, yarışmalar, bubble show, Bando Mersin, mini disco ve çocuk tiyatrosu gibi keyifli etkinliklerle tüm günlerini dolu dolu geçirecek. Ayrıca BN Hotel’in ana sahnesinde Türkiye’de eğlence deyince ilk akla gelen usta isimler Süheyl Uygur ve Behzat Uygur “Şahane Pazar” ve “Hey Gidi Günler Hey” isimli gösterileriyle hem ebeveynlere hem de çocuklara kahkaha dolu saatler yaşatacak. Mandıra Filozofu ismiyle hafızalarda yer edinen Müfit Can Saçıntı’da 12 Kasım tarihinde “İtiraz Ediyorum” isimli müzikli gösterisiyle BN sahnesinde ebeveynlere keyifli dakikalar yaşatacak.  Miniklerin çok sevdiği Niloya Müzikali’de onlar için sahnede olacak. Serkan Özyumşak’ın yönetmenliğinde sahneye konulan “Masal İçinde Masal” oyunu da çocukları masal diyarında yolculuğa çıkaracak. Çocukları için her tatili unutulmaz kılmak isteyen aileler için sağlık ve eğlence dolu bir tatil vaat eden BN Hotel Thermal & Wellness her detayı titizlikle düşünülmüş “Çocuk Festivali” ile Mersin’in şifa kaynağı doğasında lüks konaklama seçenekleri ile farklı bir tatil deneyimi yaşatacak.

Doğanın ve bölge kültürünün tüm nimetleri lifestyle otel konsepti ile buluştu.

BN Hotel Thermal & Wellness bulunduğu topraklardan çıkan Türkiye’nin en değerli ve şifalı termal suyunun yenileyici gücü, doğanın cömertliği ve bölge kültürün nimetleri ve tüm bunları cömertçe sunan lifestyle termal otel konspeti ile yepyeni ve bambaşka bir tatil deneyimi yaşatıyor. Geçmişten gelen bir termal değere sahip olan, bölge halkının çok iyi bildiği ancak Türkiye genelinde az bilinen Mersin’in termal zenginliği BN Hotel ile gün yüzüne çıkıyor. Türkiye’nin en büyük ve donanımlı, 11.500 m alana kurulu SPA’sında, tam 35 farklı termal havuz yer alıyor. İçme kürü olarak kullanılan ve sayısız rahatsızlığa şifa olan termal su bu özelliği ile de Türkiye’de ayrıcalıklı oteller arasında. Otel, meditasyon, nefes terapisi, masaj çeşitleri, cilt bakımları, detoks programları ve fitness aktiviteleri uzman desteği ile sunuyor.

Mutfağı kendi topraklarında yetişen sebze ve meyvelerle zenginleşiyor.

BN Hotel kendi topraklarında tarım yapan, tüm elde ettiği besin kaynakları ile mutfağını zenginleştiren özel bir otel. Sağlıklı yaşamın sağlıklı beslenmeden kaynaklandığı düşüncesiyle topraklarında yetişen zeytin ve narenciye ağaçlarının meyveleri BN Hotel mutfağından misafirlere ulaşıyor. Bahçesinde yetişen sebze ve meyvelerle ürünlerle ‘tarladan sofraya’ felsefesi ile sağlık ve lezzet dolu gastronomi deneyimi yaşatıyor.

Otel kendi misafirleri için düzenli olarak etkinlikler ve konserler organize ediyor. Canlı performansların yapıldığı sahnelerinde, kulübünde, sinemasında ve etkinlik alanlarında misafirleri için sürekli aktiviteler düzenleniyor. Oldukça geniş bir alanda dizayn edilen Kids Club’da tüm gün süren aktivitelerde çocuklar; hem de oyun ve eğitim amaçlı oluşturulmuş programlarla, ailelerinden bağımsız, kendi yaş grupları ile tatil yapmanın keyfine varıyorlar. Otelin farklı özelliklerde, konfor ve lüks ile tasarlanmış 249 ferah odası, suitleri ve villaları ailelere lifestyle termal otel konseptinin tüm ayrıcalığını yaşatıyor.

Resim önizlemesi