Köy ziyaretlerine Bölükyazı köyü ile başlayan Vali Fahri Meral, muhtarlık binasında bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek köyün sorun ve taleplerini dinledi. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan mahalli idareler genel seçimlerinde köy muhtarı seçilen Hacı Mahmut Şişman’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Meral, köyün genel durumu hakkında bilgiler aldığı muhtar Şişman’a yeni görevinde başarılar diledi.

Bölükyazı köyüne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Çiğdemli köyüne geçen Vali Fahri Meral’i, köy muhtarı Erkan Yaşar ve vatandaşlar karşıladı. Yapılan seçimlerin ardından köy muhtarı seçilen Erkan Yaşar’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Vali Meral, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek köyün sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretleri sırasında vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Fahri Meral, köy halkıyla sohbeti esnasında yağışların bu yıl iyi olduğunu belirterek üretim açısından çiftçilerin yüzünü güldürecek bereketli bir yıl olması temennisinde bulundu.

Vali Fahri Meral, Çiğdemli Köyü ziyareti sırasında 16’ncı Yüzyıla ait Osmanlı mimarisi Çiğdemli Camisinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.

30 Nisan 2019 Salı günü gerçekleştirilen köy ziyaretlerinde; Vali Fahri Meral’e, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, İl Tarım ve Orman Müdürü Orhan Özçalık, İl İdare ve Denetim Müdürü Abdullah Şahiner eşlik etti.