2018 yılında görevine başlayan Mustafa Uysal, TOBB Bünyesinde Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı görevini 32.07.2020 tarihine kadar devam ettirdi. Görevden ayrılmaya karar veren Uysal, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajı ile duyurdu.

Uysal yazısında; “13.04.2018/21.07.2020 tarihleri arasında TOBB Bünyesinde Karaman ticaret borsasının meclis başkanlığı görevini yürüttüm. Bu tarihler arasında hak, adalete ve liyakate önem vererek görevimi sürdürdüm.

Ancak tespit ettiğim ve aldığım tepkiler doğrultusunda yönetim kurulumuzun kendi menfaatlerinin Karaman ticaret borsası menfaatlerinin önüne geçmiş olduğunu büyük bir üzüntü ile gördüm. Karaman Ticaret borsasında çalışanlarımızın ve üyelerimizin en güzel şartlarda çalışmaları ve en güzel hizmetleri almaları için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.

Yalnız yaşanan bazı menfaat projelerinden sonra bana seçimlerde oy veren veya vermeyen kişilerin haklarına geçmemek ve vicdanen rahat etmediğim için 2 sene yürüttüğüm Karaman Ticaret Borsası Meclis Başkanlığı ve meclis üyeliği görevimden istifa ettiğimi TOBB başta olmak üzere üyelerimize ve siz değerli kamuoyuna duyuruyorum” dedi.

Mustafa Uysal'ın Sosyal Medya Paylaşımı!