Karaman Genç Fm tarafından düzenlenen Sevgi ve Kardeşlik Gecesi Programı bu akşam Karaman Kazımkarabekir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.


Özellikle mütedeyyin kesim tarafından dinlenen Genç Fm Yılbaşına alternatif bir program düzenleyecek. Düzenlenecek programa, Cemal Kuru, Cemal Akçil, Mehmet Erarabacı, Hakan Balcı ve Grup Ezgi katılacak.

Bundan önceki yıllarda Anadolu gençlik tarafından düzenlenen program bu sene Genç Fm tarafından düzenlenmesi nedeniyle her kesimin dikkatini çekmesi bekleniliyor. 

Genç Fm Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Şenuysal yaptığı açıklamada;“31 Aralık günü düzenleyeceğimiz Sevgi ve Kardeşlik gecesi programında yılbaşı akşamını bize yakışır bir şekilde kutlanmasında bizleri yalnız bırakmayan başta sanatçı dostlarımız Cemal Kuru, Cemal Akçil, Mehmet Erarabacı, Hakan Balcı ve Grup Ezgi’ye teşekkür ediyoruz.

Gecemizin hazırlık aşamasında gece gündüz demeden bu özel geceyi sizlere en iyi şekilde sunma maksadı taşıyan değerli personelimize, bizlerden maddi manevi desteklerini esirgemeyen sponsor firmalarımıza ve kıymetli hemşehrilerimize gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu güzel programa halkımızın teveccüh gösterip soğuk havaya aldırmayıp salonumuzu dolduracağını temenni ediyorum. Böylesi organizasyonların Halkımızın talebi ve bizim icabetimizle Karaman’ımızda ardı arkasının kesilmeyeceği müjdesini de sizlerin aracılığıyla vermek istiyorum.”dedi.

Bazı şehirlerde bazı Kurum ve Kuruluşların da yılbaşı etkinliği yaptığına dikkat çeken Şenuysal, "Her yıl dış mihraklar bunun için ciddi çalışmalar yapmaktadır. Hatta kimileri sanki Müslümanların bayramıymış gibi sokakları Hıristiyanların ve Yahudilerin istediği gibi süslemektedir. Biz Müslüman ülkenin Müslüman gençleri olarak buna tamamen karşıyız ve buna tepki olmak için böylesi programları her yıl büyük bir azim ve istikrarla geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Birbirinden ünlü Sanatçıların katılacağı ‘Sevgi ve Kardeşlik Gecesi’ programında  ayrıca Kur-an Tilaveti, Sema Gösterileri ve çok özel hediye çekilişlerinin yapılacağını Vatandaşlarımızın Bilgi için Karaman’ımızın İlk ve Tek Muhafazakar radyosu olan 93.3 Genç Fm’i takip etmelerinin yeterli olacağını bildiren Şenuysal ücretsiz gerçekleşecek olan  programa Tüm halkımızın davetli olduğu belirtildi.